Алуминият е многофункционален лек материал с минимален разход за поддръжка. Алуминиевите конструкции се използват навсякъде, където съществуват повишени изисквания за здравина или се налага по-забележим растер на  конструкцията.

 Алуминиеви конструкции – студен профил, с прекъснат термомост, фасадни профили от Етем /Гърция/; възможност за избор на матирани, орнаментни, огледални, нискоемисионни стъкла и стъклопакети.

  

 

Highslide JS

 


 
 

АЛУМИНИЕВИ КОНСТРУКЦИИ С ПРЕКЪСНАТ ТЕРМИЧЕН МОСТ


E 40


 

  Е - 40 отваряема система с прекъснат термичен мост

 Е-40 е система за алуминиева дограма с прекъснат термичен мост.
Коефициент на топлопреминаване Uf=2,8 W/m².K,
група 2.1 / 2< Uf<=2,8 W/m².K /според DIN 4108
Задоволява съвременните естетически изисквания към дограмата, в съчетание с необходимите структурни характеристики на профилите.Оптимизирана е по отношение на съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий.Усилване на профилите в пунктовете, понасящи напрежения.Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции.
Нови профили с канал за PVC обков. PVC обковът позволява многоточково заключване, реглаж на пантите и бърз монтаж.
Отваряемост – обикновено отваряне, двуплоскостно отваряне,
възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане.
Каси – каси с три размера камери с права и заоблена линия; каса със завършващ профил от вътрешната страна; комбинирана каса за дограма и капаци
Крила – три размера с права и три със заоблена линия, за прозорци и за врати, възможност за отваряне навън и навътре.

 

 
 
 

 

 

АЛУМИНИЕВИ КОНСТРУКЦИИ С НЕПРЕКЪСНАТ ТЕРМИЧЕН МОСТ


E 1000


 

  Е-1000 е система за алуминиева  дограма без прекъснат термичен мост.

Задоволява съвременните естетически изисквания към дограмата, в съчетание с необходимите структурни характеристики на профилите. Оптимизирана е по отношение на съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий. Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции.
Отваряемост – обикновено отваряне, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане.
Каси – многообразие от каси с права и заоблена линия; каса с подпрозоречна пола; каса със завършващ профил от вътрешната страна; комбинирана каса за дограма и капаци.
Крила – различни размери: за прозорци и за врати, възможност за отваряне навън и навътре, крила със стъклодържател /подходящи при изработката на капаци, като остъкляването или влагането на ламели се извършва при сглобяване на крилото/.

 

 

Обратно


Bulgaria, 6002 Stara Zagora, 2B Ruski str.; tel.:+359(42)638 942, 600 035; fax: +359(42) 252 103; Sofia: tel.:+359(887) 932 140
www.villan-bg.com /
villan@villan-bg.com, office@villan-bg.com