Светът днес изисква достъпност и сигурност едновременно. Комбинирането на тези две противоречия е предизвикателство, но достъпността и сигурността се срещат в богатото разнообразие от интелигентни продукти за сигурност на Boon Edam. Те са разработили едни от най-усъвършенствантие продукти за контрол на достъпа, позволявайки Ви да наблюдавате и контролирате потока от хора в и около Вашите сгради.

Техните продукти за сигурност са способни да се съвместят виртуално с всяка система за контрол на достъпа в света.  Boon Edam работят в тясно сътрудничество с производителите на системи за сигурност, за да осигурят незабележимо вграждане и безпроблемно обслужване.

  

Highslide JS


 

Transpalock 900


Приложение:

Transpalock 900 стъклена бариера принадлежи към най-високия клас бариери за сигурност на  Boon Edam. Този продукт предлага прост и в същото време ефективен метод за контрол на вътрешния поток без да се създава неприятна преграда. Конструиран основно от закалено стъкло и неръждаема стомана продуктът се вписва в различна заобикаляща го среда.

 Transpalock 900 е трикрила бариера, комбинирана с тубарна рамка от неръждаема стомана, или с кръгъл закален стъклен панел и осигурява сигурна преграда. Крилата от закалени стъкла без рамка са монтирани на централна колона, където са вградени и задвижването, контролния и заключващия механизми.

 Двупосочен контрол на достъпа

 Transpalock 900 чрез кръгово движение позволява напълно автоматичен двупосочен контрол на достъпа и осигурява преминаване на един човек за определено време. Тубарната рамка от неръждаема стомана предпазва от неавторизирано преминаване от отсрещната страна в същото време.

 
 
 

 

 

Изглед отгоре

Преминаващи

 

 

Обратно


 


Winglock 300


Приложение:

Универсални бариери за сигурност

 Winglock 300 принадлежи към групата бариери за сигурност на  Boon Edam и предлагат нисък контрол на сигурността с много широк пасаж. Основните продукти за сигурост са подходящи за почти всички сгради и се вписват във всеки обкръжаващ интериор заради тяхната неутрална основа от неръждаема стомана.

 Еднопосочен пасаж

Контролът на достъп на пасажа от хора е възможен само в едната посока, т.е. еднопосечен контрол.  Winglock 300 разполага с достатъчно място за инсталиране на дисплей. Също така няколко отделни бариери могат да бъдат свързани със система за картови четци.

 Имате нужда от още по-широк вход?

 За още по-широк вход  Boon Edam предлага Twinglock 300, която е базирана на двойната версия на Winglock 300, с два противоположни панела.  Twinglock 300 е особено полезна за входове, където се преминава с големи багажи или колички.

 

 

Изглед отгоре

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Захранване

230 VAC, 50 Hz

Консумация

100 W

Тегло

30 кг.

 

Обратно


 


Winglock 500


Приложение:

Универсални бариери за сигурност

 Winglock 500 принадлежи към групата бариери за сигурност на  Boon Edam и предлагат оптимален контрол на сигурността. Основните продукти за сигурост са подходящи за почти всички сгради и се вписват във всеки обкръжаващ интериор заради тяхната неутрална основа от неръждаема стомана.

 Двупосочен пасаж

Контролът на достъп на пасажа от хора е възможен в двете посоки, т.е. двупосочен контрол.  Winglock 500 разполага с достатъчно място за инсталиране на система за контрол на достъпа и дисплей.

 Обслужване на голям пасаж

Winglock 500 може да бъде поставен, за да осигури обслужване на голам пасаж от хора. Допълнителна напречна греда със сензор и подходящ дизайн завършва пътека от устройства. За по-специални случаи  Boon Edam предлага Winglock 900. 

 

 

Изглед отгоре

Преминаващи

 

Технически характеристики:

Захранване

230 VAC, 50 Hz

Консумация

100 W

Тегло

95 кг.

 


 


 Winglock 900


Приложение:

Прозрачна и комфортна бариера за сигурност

 Winglock 900 принадлежи към групата бариери за сигурност на  Boon Edam и предлага стилен вътрешен контрол на сигурността. Конструирана от единично закалено стъкло за крило и тънка колона, Winglock 900 е много компактна бариера. Дизайнът от стъкло и неръждаема стомана пасват на всеки обкръжаващ интериор, без да създават усещането за натрапчива бариера.

 Дизайнът на Winglock 900 е подобен на Transpalock 900 трираменна бариера и може да осигури удобен достъп за хора с инвалидни колички, обемисти пакети или с колички за багаж.

 

 

Изглед отгоре

   

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Захранване

200-240 VAC, 50/60 Hz

Консумация

250 W

Тегло

60 кг.

Околна температура

- 200 С до + 500 СSpeedlane 500


Приложение:

Универсална система за контрол на достъпа с плъзгащи врати

 Нашата Speedlane 500 принадлежи към групата бариери за сигурност на  Boon Edam  и предлага оптимален контрол на достъпа. Speedlane 500 гарантира бърз, плавен и ефикасен контрол на достъпа в двете посоки.

Този продукт е подходящ за повечето сгради, заради своето неутрално изпълнение от неръждаема стомана.

 В допълнение към стандартната  Speedlane 500, са налични следните варианти:

 -  Speedlane 500-H: Високите крила на вратата осигуряват най-високо ниво на сигурност.

-   Speedlane 500-L: Удължен пасаж с допълнителни фотоклетки създават  по-дълга идентификационна линия, като по този начин оптимизират потока от хора.

-   Speedlane 500-W: По-широкия пасаж позволява достъп на хора с големи пакети или багаж.

Комбинации от гореизброените варианти също са възможни

 

 

Изглед отгоре

   

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Захранване

230 VAC, 50 Hz

Консумация

250 W

Околна температура

- 150 С до + 500 С


 

Speedlane 900


Приложение:

Подвижна система за контрол на достъпа с плъзгащи врати

 Нашата Speedlane 900 гарантира бърз, плавен и ефикасен контрол на достъпа в двете посоки. Плъзгащите врати се прибират в рамката, разрешавайки авторизирано преминаване и блокират неавторизирано преминаване докато видео и звуковите аларми привлекат вниманието на охраната или на персонала на приемната.  Speedlane 900 има няколко опции за изпълнение и може да бъде произведена така, че да пасне на всяка обкръжаваща я среда, правейки тази бариера за сигурност подходяща за почти всяка сграда.

  Приложения с висок капацитет

Speedlane 900 е проектирана за единична инсталация или за паралелна инсталация. Паралелните инсталации са създадени чрез вмъкването на междинни устройства, които имат крила от двете страни, като по този начин се намаляват изискванията за икономичност и пространство. Докато паралелните инсталации се използват при ускорен пешеходен трафик, входните и изходните инсталазии могат да бъдат предназначени за значително подобряване на преминаващия поток. В зависимост от авторизиращата система, всяка линия има капацитет от 25-30 човека за минута, в едната посока. Привлекатленият дизайн на  Speedlane предлага изключително решение за сигурност за обстановки като рецепции в корпоративни, правителствени и финансови офиси, музеи или пътнически терминали.

Разнообразие от конфигурации

В допълнение към стандартната  Speedlane 900, са налични следните варианти:  

-  Speedlane 900-H: Високите крила на вратата осигуряват най-високо ниво на сигурност.

-  Speedlane 900-L: Удължен пасаж с допълнителни фотоклетки създават по-дълга идентификационна линия, като по този начин оптимизират потока от хора.

-  Speedlane 900-W: По-широкия пасаж позволява достъп на хора с големи пакети или багаж.

Комбинации от гореизброените варианти

 

 

Изглед отгоре

   

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Захранване

200-240 VAC, 50/60 Hz

Консумация

350 W

Околна температура

- 150 С до + 500 С

Тегло

420 кг.


 

Twinglock 300


Приложение:

Прозрачна двукрила бариера за сигурност

 Twinglock 300 принадлежи към групата бариери за сигурност на  Boon Edam и предлагат нисък контрол на сигурността с много широк пасаж. Основните продукти за сигурост са подходящи за почти всички сгради и се вписват във всеки обкръжаващ интериор заради тяхната неутрална основа от неръждаема стомана.

 Еднопосочен пасаж

 Контролът на достъп на пасажа от хора е възможен само в едната посока, т.е. еднопосечен контрол.  Twinglock 300 има много компактен дизайн и е изграден от две противоположни основи с алуминиеви крила на вратата изпълнени с оцветено поликарбонатно стъкло.

Twinglock 300 е особено употребявана за входове, където се преминава с големи багажи или колички.

 

 

Изглед отгоре

   

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Захранване

23 VAC, 50 Hz

Консумация

200 W

Околна температура

- 200 С до + 500 С

Тегло

2 бариери 60 кг.


 

Twinglock 900


Приложение:

Прозрачна двукрила бариера за сигурност

 Twinglock 900 принадлежи към групата бариери за сигурност на  Boon Edam. Тази бариера за сигурност има функции подобни на тези на Transpalock 900 и Winglock 900,  но както се подразбира от името й тя има две крила вместо едно.

 Предимството на тази бариера е, че по-малките крила на бариерата се затварят по-бързо от тези на  Winglock 900. В допълнение в стоманената рамка има вградени няколко сензора, които реагират при преминаването на хора. Този тип бариери са идеално приложими за ситуации, които изискват по-голяма сигурност.

 Twinglock 900 е подходяща за преминаване на хора с инвалидни колички или за хора носещи багаж или колички. Twinglock 900 може да се монтира на места, където се изисква контрол на достъпа като офис сгради, фитнес центрове, плувни басейни, правителствени сгради, увеселителни центрове и др.

 

 

Изглед отгоре

   

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Захранване

200-240 VAC, 50/60 Hz

Консумация

75 W

Околна температура

- 200 С до + 500 С

Тегло

100 кг.


 


Trilock 900


Приложение:

Гъвкава трираменна бариера за сигурност

 Trilock 900 осигурява ефективно значение на контролирания пешеходен достъп, отличавайки се със своя извънредно надежден механизъм, стилен дизайн и ефективно използване на пространството. Наличен в много разнообразни модели,  Trilock 900 е гъвкава бариера, осигуряваща подходяща предграда за сигурност за почти всяка ситуация.

 Trilock 900 има една рамка, съдържаща електронен и трираменен механизъм, който може да бъде изработен по поръчка на клиента с възможност за много сменяеми завършващи елементи. Тази приспособяема концепция осигурява разнообразие от модели, за да може да се постигне синхрон със съществуващия стил на почти всяка обкръжаваща среда.

 Привлекателният дизайн на  Trilock 900 я прави особено подходяща за обкръжаваща среда като приемни зали в корпоративни, правителствени и финансови офиси, музеи и пътнически терминали. Trilock 900 е лесна за инсталазия директно на готов под и дори на временен под. 

 

 

Изглед отгоре

   

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Захранване

200-240 VAC, 50/60 Hz

Консумация

400 W

Околна температура

- 150 С до + 500 С

Тегло

110 кг.


Bulgaria, 6002 Stara Zagora, 2B Ruski str.; tel.:+359(42)638 942, 600 035; fax: +359(42) 252 103; Sofia: tel.:+359(887) 932 140
www.villan-bg.com /
villan@villan-bg.com, office@villan-bg.com