Metaflex Isosystems B.V. /Холандия/ има повече от 30 години опит като водещ специалист в изграждането на помещения с подобрени условия. Изграждането на хладилни помещения е една от специализациите на  Metaflex, но също така разработват продукти за лаборатории или операционни зали.  Metaflex е един от най-надеждните партньори, когато трябва да се отговори на повече критерии за контролиране на температурата и налягането на въздуха. Metaflex е единственият производител в тази област, който разработва, произвежда и инсталира всички елементи и продукти осигурявайки подходящи решения. В допълнение, Metaflex разполагат с технически специалисти които могат да осъществят на практика всяко специфично изискване на клиента.

Metaflex предлага продукти за следните сектори:

1.Хранителен сектор:
    - Плъзгащи врати
    - Автоматични врати
    - Пожарни врати
    - Летящи врати

2.Медицински/Фармацевтичен сектор:
    - Херметични врати
    - Не херметизирани врати

3.Лаборатории:
   - Плъзгащи врати
   - Пожарни врати

4.Специални продукти:
   - Движещи се стени
   - Специални врати
   - Топлинни кутии
   - Специални работни помещения
   - Панели за пещи
   - Спирални фризери
   - и др.

  

 

Highslide JS  Highslide JS

Highslide JS


 

Metaflex MF 5 Medicare


Приложение:

Херметични врати за медицинскя и фармацевтичния сектор

 Metaflex MF-5 Medicare е херметична плъзгаща врата.

Вратата е разработена за медицинския и фармацевтичния сектор, както и за други сектори и по-специално за операционни зали и лаборатории.

MF-5 Medicare може да издържи на налягане до 100 Ра като дори при тази стойност не може да бъде измерено изпускане заради херметизацията.

Отварянето на вратата е необикновено лесно заради лостовия принцип на вътрешните и външни ръкохватки. Вратата също така може да бъде оборудвана с електрически автомат тип SDA-04.

Тази леко плъзгаща се врата е идеално нивелирана, а панелите на вратата, кантоването и допълнителните стъкла със защитно покритие са напълно изравнени и могат да бъдат почиствани лесно.

Регулирането на въздушния поток се постига благодарение на патентованата предпазна решетка. Стандартно вратата е с намаляване на шума до 26 dB и е подходяща за заземяване за медицински цели (S3), на кратко:

 

 

ЕДНАКВО ДОБРА ВЪВ ВСИЧКО!

 

 
 

 

 

Обратно


Bulgaria, 6002 Stara Zagora, 2B Ruski str.; tel.:+359(42)638 942, 600 035; fax: +359(42) 252 103; Sofia: tel.:+359(887) 932 140
www.villan-bg.com /
villan@villan-bg.com, office@villan-bg.com