Светът днес изисква достъпност и сигурност едновременно. Комбинирането на тези две противоречия е предизвикателство, но достъпността и сигурността се срещат в богатото разнообразие от интелигентни продукти за сигурност на Boon Edam. Те са разработили едни от най-усъвършенствантие продукти за контрол на достъпа, позволявайки Ви да наблюдавате и контролирате потока от хора в и около Вашите сгради.

Техните продукти за сигурност са способни да се съвместят виртуално с всяка система за контрол на достъпа в света.  Boon Edam работят в тясно сътрудничество с производителите на системи за сигурност, за да осигурят незабележимо вграждане и безпроблемно обслужване.

  

Highslide JS


 

Tourlock


Приложение:

Въртяща врата с интегрирана система за сигурност

 Нашата Tourlock врата с интегрирана система за сигурност позволява непрекъснат поток след авторизация на хората докато в същото време гарантира, че неавторизирани хора не могат да влязат. Вратата с интегрирана система за сигурност е проектирна да се интегрира с различни видове системи за авторизация, като картови четци и биометрични системи. С избор на няколко сложни системи за сигурност, Tourlock осигурява най-високо ниво на защита на Вашия вход.

 3 или 4 крила врата

Tourlock е налична с три или четири крила. Tourlock 180 + 90 е четирикрила врата напълно автоматизирана и има предимството да осигурява едновременен двупосочен авторизиран трафик. Tourlock 120 (варианта с 3 крила) е налична както с ръчно така и с автоматично задвижване и осигурява по-голям комфорт при еднопосочно преминаване.

 Входове с контрол на достъпа

Нашият Tourlock може да бъде открит на места, където високото ниво на сигурност трябва да бъде балансирано с лекота и скорост на обслужването. С Tourlock наблюдението от трета страна, като пазачи, вече не Ви е необходимо. Често можете да откриете нашия Tourlock в правителствени сгради, банки, летища и корпоративни офиси.

 
 
 

 

 

Изглед отгоре

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Диаметър

от 1600 мм до 2200 мм

Захранване

200-240 VAC, 50/60 Hz

Консумация на двигателя

250 W

 

Обратно


 


Circlelock


Приложение:

Врата с висока сигурност и вградена система за сигурност

 Circlelock е кръгла врата с интегрирана система за сигурност, която предпазва от неавторизирано влизане във Вашата охранявана зона. Няколко системи за проверка са налични, за да засекат непозволено влизане и така осигуряват най-високото възможно ниво за сигурност за Вашия вход. И двете могат да бъдат разработени така, че да осигурят стилна интеграция във Вашата архитектура.

 Две кръгли плъзгащи врати

Circlelock съдържа две плъзгащи врати, които ще се отворят една след друга, създавайки интегрирана система за сигурност. Circlelock е двупосочна врата за сигурност, която позволява влизане и излизане.

 Входове с контрол на достъпа

Нашият Circlelock може да бъде открит на места, където високото ниво на сигурност трябва да бъде балансирано с лекота и скорост на обслужването. С Circlelock наблюдението от трета страна, като пазачи, вече не Ви е необходимо. Често можете да откриете нашия Circlelock в правителствени сгради, банки, летища и корпоративни офиси.

 

 

Изглед отгоре

Преминаващи

 

 

Технически характеристики:

Диаметър

от 1000 мм до 1500 мм

Захранване

200-240 VAC, 50/60 Hz

Консумация на двигателя

250 W

 

Обратно


 


Cashlock


Приложение:

Безопасен вход за един човек

 Cashlock е най-малката врата за сигурност в света. Тази механична врата гарантира оптимална сигурност в сгради и помещения които са обект на посегателство с взлом, като банки, компютърни зали и лаборатории.

 Максимална сигурност

 Cashlock е прoeктирана по такъв начин, че точно един човек може да премине. На пръв поглед тя изглежда като нормална врата на панти, но хубавото покритие и устойчивостта на удар, като и покритието против надраскване всъщност прикриват истински бункер – и всичко това едва на един квадратен метър! Cashlock може да бъде инсталирана както вътре в сградата така и да бъде интегрирана в нейната фасада.

 

 

 

 

 

 

 

 

Принцип на действие

Посетителят отваря вратата

с ключ или карта

 

 

 

 

За да влезе в клетката в която има само място за 1 човек

 

 

 

 

 

След като вратата е напълно затворена и ситуацията е безопастна, човекът започва движението си

 

 

В непредвидени случаи или ако трябва да бъдат внесени големи предмети вътре, вратата може да бъде отворена изцяло,за да се осигури голяма ширина на преминаване.Тя може да бъде отворена с ключ, държан от вътрешната страна на вратата

Преминаващи


 


 Turnlock


Приложение:

Turnlock 300/500 принадлежи към ограничителните продуктите за сигурност на  Boon Edam и предлага оптимален контрол на сигурността на входа и изхода. Този продукт с висока степен на сигурност е подходящ за монтаж както вътре в сградата, така и около нея и подхожда на обкръжаващата го среда заради неутралната си конструкция от неръждаема стомана и стъкленото покритие.

 Непрекъснат достъп

Turnlock предлага непрекъснат достъп в една посока след авторизация. Контролът на достъпа е възможен в двете посоки, но не едновременно.

 Единична и двойна версия

Turnlock 300/500 има три крила създавайки оптимален комфорт при преминаване с малък багаж.  Turnlock 300/500 е налична като единично или двойно устройство, където два  Turnlock ще се интегрират като едно устройство.

 

 

 

 

 

 

 

Изглед отгоре TURNLOCK 300

                    Единична версия                                                Двойна версия

Изглед отгоре TURNLOCK 500

                      Единична версия                                                Двойна версия

Преминаващи

 

Обратно


Bulgaria, 6002 Stara Zagora, 2B Ruski str.; tel.:+359(42)638 942, 600 035; fax: +359(42) 252 103; Sofia: tel.:+359(887) 932 140
www.villan-bg.com /
villan@villan-bg.com, office@villan-bg.com